Butikksjef Edvin har all grunn til å være stolt

Edvin Karlsen, sjef på Extra cved City Nord, har grunn til glise.

Edvin Karlsen, sjef på Extra cved City Nord, har grunn til glise. Foto:

De ansatte ved Extra Stormyra jubler: Coops lavpriskjede har aldri hatt flere fornøyde kunder, vokser mest i markedet og er nylig kåret til Norges billigste dagligvarekjede av både Nettavisen og VGs matbørs.

DEL

- Vi har gjort akkurat det vi har lovet kundene våre, som er de som eier oss, og gitt dem den billigste handlekurven. Resultatet viser at Extra er en av de billigste kjedene i Norge, og det er vi stolte av, sier butikksjef Edvin Karlsen ved Extra Stormyra i ei pressemelding.

VG kåret nylig landets billigste dagligvarekjede, der Extra gikk helt til topps. Extra var også billigste dagligvarekjede i Nettavisens måling forrige uke.

Extra Stormyra har vokst med 20 prosent så langt i år sammenlignet med samme periode i fjor.

Også totalt for Extra-kjeden er veksten god: 

Ingen annen dagligvarekjede vokser raskere i årets første halvår – både vekst i eksisterende butikker og totalt der nye butikker regnes med.

Markedsandelen ved utgangen av juni var på rekordhøye 14,3 prosent – en økning på 1,4 prosentpoeng fra samme periode i fjor, ifølge ferske tall fra analyseselskapet Nielsen, melder Coop selv.

- Extra har i flere år vært vekstvinneren i bransjen og vi ligger an til å gjenta suksessen også i år. Dette er takket være våre flotte kunder og ekstremt dyktige ansatte, sier Christian Hoel, kjededirektør i Extra.

Artikkeltags