Anna får ny jobb

Anna Brandal (42) vender tilbake til fylkeskommunen.

Anna Brandal (42) vender tilbake til fylkeskommunen. Foto:

Anna Brandal går fra NRK Nordland tiil Nordland fylkeskommune.

DEL

Hun har vært redaksjonssjef i NRK Nordland og tidligere jobbet i blant annet kommunikasjonsavdelingen til både Luftfartstilsynet og politiet i Salten.

Nå overtar Brandal etter Geir Johnsen som kommunikasjonssjef, som ga seg i fjor vinter.

Brandal var en av to søkere som var unntatt offentligheten.

– Gleder meg

- Jeg ønsker å være med og utvikle kommunikasjons- og informasjonsarbeid både internt og eksternt, og gleder meg til å være i et kompetansemiljø som er spennende, variert og i stadig utvikling, sier Anna Brandal til Nordland Fylkeskommunes hjemmeside.

Hun har mange års erfaring fra kommunikasjons- og journalistyrker, samt ledererfaring og utdanning i journalistikk, økonomijournalistikk og ergoterapi. Tidligere har hun blant annet jobbet i fire år som kommunikasjonsrådgiver i Nordland fylkeskommune, Luftfartstilsynet og Politiet.

Ni kommunikasjonsrådgivere

Brandal starter i stillingen 1. november. Som kommunikasjonssjef vil hun lede kommunikasjonsarbeidet og ni kommunikasjonsrådgivere.- Vi er kjempeglade for at Anna Brandal kommer tilbake til fylkeskommunen og hun vil ha en sentral rolle i organisasjonen i utfordringene vi står ovenfor. Hun har god erfaring innen både kommunikasjon, ledelse og omstilling. Dette kombinert med hennes faglige ambisjoner, brukerfokus og lederstil gir henne god ballast for å bli den rette kommunikasjonssjefen for oss, sier Stig Olsen.

-Vi ser at sosiale medier blir stadig viktigere i vår kommunikasjon, og har derfor søkt etter en kommunikasjonssjef som kan hjelpe oss med å ta et kvantesprang på dette området, sier stabssjefen. Vi skal sørge for at fylkeskommunen kommuniserer direkte til målgruppen slik at vi på en enkel måte når både innbyggerne i Nordland og egne medarbeidere og ledere.

Artikkeltags