Dette er redaksjonen i Bodø By. Fra venstre: Truls Naas, Victoria Finstad og Børre Arntzen
Tom Melby

Om oss i Bodø By

Redaksjonen i Bodø By består av en redaktør og to journalister. Her er litt om oss tre:
Publisert

Børre Arntzen (57), redaktør Bodø By

Børre er bodøgutt og har bodd mesteparten av livet sitt i byen. Han har jobbet som journalist i flere medier, blant annet  Nordlandsposten, Nordlands Framtid, NRK Nordland og NRK TV-sporten. I 2007 var han med på å etablere nettavisen ab24, og etter det har han jobbet med kommunikasjon i Helse Nord, Bodø kommune og i Nordlandssykehuset - før han altså nå vender tilbake til journalistikken igjen som redaktør for Bodø By.

Børre er opptatt av alt som skjer i Bodø, stort og smått. Han er gift og er pappa til tre.

Tips Børre her:

E-post: ba@bodoby.no

Telefon: 907 11 240

Victoria Finstad (25), journalist i Bodø By

Victoria har vokst opp i Rønvika i Bodø og har bodd i Bodø hele sitt liv, med unntak av ett år. På skolen likte hun alltid å skrive og på videregående var hun spesielt glad i språkfag, psykologi og medie- og informasjonskunnskap. Etter et årsstudium i psykologi på Universitetet i Tromsø ble hjemlengselen for stor og Victoria vendte kursen hjemover. I 2017 fullførte hun en bachelor i journalistikk og ble værende i Saltenposten, hvor hun var praktikant, i nær to år. Victoria er opptatt av å formidle de gode historiene og engasjerer seg i det meste som skjer i Bodø – som ikke har med fotball å gjøre.

Tips Victoria her:

E-post: vf@bodoby.no

Telefon:  450 90 365

Truls Naas (25), journalist i Bodø By

Truls kommer fra Oslo og oppvokst på Lambertseter. Han flyttet til Bodø i 2016 for å studere journalistikk ved Nord universitet. I 2018 tok han også et årsstudium innen personal- og kompetanseledelse. Han er fremdeles student ved siden av å jobbe som journalist i Bodø By. Fra før har Truls journalistisk erfaring fra videregående skole (DittOslo) og militæret. Han startet i Avisa Nordland som frilanser på høsten 2016, og fikk etterhvert faste vakter. Han har jobbet innenfor nyheter og sport.

Tips Truls her:

E-post: tn@bodoby.no

Telefon: 476 78 883

Artikkeltags